Werken bij2023-10-23T14:56:57+00:00

Werken bij

We hebben een van de mooiste vakken ter wereld; we dragen bij aan de ontdekkingstocht van een nieuwe generatie. We prikkelen, stimuleren en dagen uit. Door onze jarenlange ervaring en de vele medewerkers die al jaren bij Popeye werkzaam, zijn al veel kinderen in Diemen opgegroeid met onze medewerkers en hebben wij een pedagogische werkwijze kunnen ontwikkelen die gebaseerd is op ervaring en op de laatste ontwikkelingen en inzichten met betrekking tot kinderopvang, pedagogiek en ontwikkeling. We blijven in beweging om aan te sluiten bij wat kinderen nodig hebben en om hen te helpen om zich optimaal te ontwikkelen Zodat zij voorbereid worden om goed te kunnen functioneren in de samenleving. Kinderen zijn immers de toekomst!

We doen dit met een gezellig, professioneel en gedreven team. Of je nu op ons kantoor werkt of als pedagogisch medewerker op de groep, we doen het samen!

Een lach op het gezicht van kinderen en ouders en medewerkers, staat er in onze missie. We vinden het dus belangrijk dat onze medewerkers met plezier aan het werk zijn. Want dat straal je uit naar de kinderen, de ouders en naar je collega’s. We vinden het daarom belangrijk om onze medewerkers te betrekken bij het ontwikkelen van beleid. Deze input is erg waardevol.

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van ons team?

Doe altijd eerst de “Diploma check” voordat je gaat solliciteren.

Wij zijn op zoek naar de volgende medewerkers:

BSO Popeye - Werken bij

Aanmelden

Wat leuk dat je interesse hebt in BSO Popeye. We zouden het leuk vinden om jou en je kind binnenkort te verwelkomen op een van onze locaties.

Wil je eerst komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Je bent van harte welkom om op een van onze locaties een kijkje te komen nemen.
Bel met onze planningsafdeling voor een afspraak via 020-699 40 65.

BSO Popeye - Aanmelden
BSO Popeye
Ga naar de bovenkant