Over BSO Popeye

BSO Popeye - Smile

Onze missie

Onze missie is een glimlach op het gezicht, van zowel kinderen, ouders en medewerkers. Tevredenheid staat hoog in het vaandel. En vanuit die tevredenheid is er ruimte en aandacht voor ontwikkeling. Voor kinderen om te groeien om zo vol zelfvertrouwen hun weg te vinden in de wereld van nu en de toekomst en voor medewerkers om te groeien in hun rol als pedagogisch professional.

Onze Visie

“Samen op weg naar de toekomst”

Samen met de kinderen; we willen de leukste keus zijn voor kinderen binnen Diemen op het gebied van BSO. Dit doen we door de kinderen de gelegenheid te geven tot eigen keuzes. We stimuleren de natuurlijke behoefte van kinderen om te spelen, te ontdekken en te leren in onze kindgerichte locaties.

Samen met de ouders; we willen de beste keus zijn voor alle ouders. Dit doen we door een betrouwbare, betrokken en betaalbare partner in de opvoeding te zijn.

Samen met medewerkers; we willen een goede werkgever zijn. Dit doen we door betrokkenheid van medewerkers te stimuleren en binnen de kaders van Popeye te betrekken bij de invulling en uitvoering van beleid. En zorg te dragen voor begeleiding en training ten behoeve van de professionele groei van medewerkers.

Samen met lokale partners, zoals scholen, jeugdzorg, buurthuis, buurtsportcoaches. Dit doen we omdat wij vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid actief willen inzetten voor een betere toekomst voor alle kinderen.

BSO Popeye - Vissen
BSO Popeye - Vissen

Aanmelden

Wat leuk dat je interesse hebt in BSO Popeye. We zouden het leuk vinden om jou en je kind binnenkort te verwelkomen op een van onze locaties.

Wil je eerst komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Je bent van harte welkom om op een van onze locaties een kijkje te komen nemen.
Bel met onze planningsafdeling voor een afspraak via 020-699 40 65.

BSO Popeye - Aanmelden
BSO Popeye