Popeye in het Noorderlicht

Whizz Kids

Diemen

20 uur

Pedagogisch medewerker BSO

Kun jij goed het overzicht bewaren, structuur bieden en te gekke activiteiten aanbieden? Kom dan ons Popeyteam versterken!

Wat ga je doen?
In de functie van pedagogisch medewerker draag je zorg voor de kinderen na schooltijd en in de vakanties komen ze de hele dag. Samen met je collega’s vorm je een professioneel team en zorg je voor een fijne ontspannen sfeer op de groep, waar de kinderen zich welkom voelen. Ze voelen zich door jou gezien en gehoord en samen met je collega’s verzin je leuke uitdagende activiteiten die aansluiten bij onze pedagogische visie. Sporten, koken of je creatief uitleven? Het kan allemaal! Loopt het programma door omstandigheden anders? Dan vind je het geen probleem om hierop in te spelen. Met jouw inzet en ervaring zorg je er voor dat iedereen een fijne dag heeft, de kinderen, je collega’s en niet te vergeten ook jijzelf.

Wat bieden we jou?
– werk bij een kleine maatschappelijke locale kinderopvang organisatie
– een leuk enthousiast team collega’s
– veel ruimte voor eigen inbreng
– salaris conform cao kinderopvang schaal 6 (tussen de € 2.385,- en €3.192,- bruto per maand obv 36 uur)Trede is afhankelijk van je ervaring.
– 5,8 vakantieweken per jaar
– een onbeperkte reiskostenvergoeding van €0,21 netto per km

Wat vragen we van jou?
Naast dat je het werken met kinderen de leeftijd van 4 t/m 12 jaar gewoon heel leuk vindt, moet je voldoende gekwalificeerd zijn om te mogen werken op de BSO. Dit ben je met veel meer opleidingen dan je denkt.

In het kort:

We zoeken een: Pedagogisch medewerker BSO 4-8 jaar
Locatie:  Popeye in het Noorderlicht
Groep: Whizz Kids
Plaats: Diemen
Aantal uur: 20 uur (gemiddeld aantal uur, in schoolweken na schooltijd en in de vakantieweken hele dagen)
Werkdagen: maandag/dinsdag/donderdag mogelijk in de toekomst uitbreiding met woensdag en/of vrijdag

Solliciteren

Laat hieronder je gegevens achter: