Prinses Marijkestraat 1
1111 EH  Diemen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon: (020) 699 40 65
zie ‘Groepen’ voor afberichten


Welkom bij Popeyeorg1

De Stichting BSO Popeye biedt naschoolse opvang, vakantieopvang en tussen de middagopvang aan kinderen van de basisscholen in Diemen. Vier BSO groepen zijn in de school en zeven groepen zijn op loopafstand van de school, zodat de kinderen na schooltijd met de pedagogisch medewerkers naar de BSO kunnen lopen. 
Er zijn 6 groepen voor de jongste kinderen tot en met 7 jaar en 5 groepen voor de oudere kinderen, verspreid over 6 locaties in Diemen.

lunchDe organisatie

Popeye is in 1986 opgericht door Diemense ouders en is al jaren een vertrouwd begrip in Diemen. Het bestuur bestaat ook nu nog voor een groot deel uit Diemense ouders.
Wij werken met vaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers op de groepen. Veel medewerkers hebben al hun 12 ½ jarig jubileum bij Popeye gevierd!
De kinderen zijn op Popeye altijd samen met leeftijdsgenootjes van hun eigen school. Daardoor voelen de kinderen zich snel thuis bij Popeye. Wij werken samen met alle basisscholen in Diemen en onze openingstijden sluiten goed aan op de verschillende schooltijden.
Per locatie is er een
oudercommissie bij Popeye.

Wie, Wat, Waar

DSC04270 KantoorHeleenMijn naam is Heleen van Kuik. Ik werk met veel plezier als directeur van de Stichting Popeye.
Toen ik in 1993 als coördinator begon bij Popeye waren er nog maar twee groepen, werkten er drie groepsleid(st)ers en werkte ik als enige op kantoor. Nu zijn we heel wat jaren verder en is Popeye uitgegroeid naar 11 groepen op 6 locaties en werken er meer dan 30 medewerkers.
Ik ben erg blij met de fijne medewerkers op de groepen en op kantoor en ik geniet nog elke dag van de grappige opmerkingen van de kinderen, hun fantasie en originaliteit.
Dat maakt het werken bij Popeye elke dag weer verrassend en boeiend.
Heb je vragen of opmerkingen over het beleid bij Popeye, dan ontvang ik die graag via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-51 54 69 73.

nena2Mijn naam is Nena Zajic. Ik werk bij Stichting Popeye als leidinggevende.
Ik vind het belangrijk dat de ouders met een gerust hart naar hun werk (of een andere bezigheid) kunnen gaan omdat ze weten dat hun kinderen veilig en goed opgevangen worden. Wat mijn werk speciaal maakt zijn de kinderen: dankzij hun originaliteit, creativiteit en spontaniteit wacht elke dag een verassing voor mij op Popeye. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen in een liefdevolle omgeving gestimuleerd worden om zich optimaal te ontwikkelen en gelukkig te zijn met zichzelf. Heeft u vragen dan kun u mij bereiken op maandag, woensdag en donderdag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-519 658 20.

BercoMijn naam is Berco de Vos en sinds 1 juli 2020 ben ik in dienst van Stichting Popeye als leidinggevende van de Star en Top Kids in het Kruidvat, de Kiddies en Tough Kids in de Sint-Petrusschool en de Whizz en Blits Kids het Noorderlicht. Hiervoor heb ik 16 jaar ervaring opgedaan bij een andere kinderopvang organisatie in het Gooi.
Naast de functie van leidinggevende ben ik ook nog werkzaam als docent weerbaarheid in het speciaal onderwijs voor een aantal uur.
Samen met mijn nieuwe collega's wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van BSO Popeye en hopen we ouders te 'ontzorgen' en de kinderen een geweldige tijd op de BSO te geven.
Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Mocht u vragen of goede ideeën hebben dan kunt u mij bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of nummer 06-51466532.

Saskia2

Mijn naam is Saskia Arnst. Ik ben in februari 2002 in dienst gekomen bij Stichting Popeye als personeelsfunctionaris. Sinds juni 2011 doe ik ook de debiteurenadministratie. Ik werk nog steeds met veel plezier bij Popeye doordat kinderen zo leuk zijn en we een fijne samenwerking hebben met collega's onderling. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag de hele dag en op woensdag- en vrijdagochtend. Als u vragen heeft over betalingen of facturen dan kunt u mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-519 547 91.

KantoorSanneke2Mijn naam is Sanneke Hogenes. Ik werk vanaf 1998 bij Popeye. Ik heb jaren lang in Diemen Noord met veel plezier op de groep gewerkt als pedagogisch medewerker. Sinds 2006 werk ik op kantoor als secretaresse en sinds feb 2018 ook als plaatsingsmedewerker. Na zoveel jaren op de groep wilde ik iets anders maar wel graag met kinderen. Ik heb veel plezier in mijn werk als plaatsingsmedewerker. Ik werk maandag t/m donderdag en ben te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-515 20 151.

 

jurate

 Mijn naam is Jurate Gailiute. Sinds februari 2020 werk ik als cluster assistent/pedagogisch medewerker bij Bso Popeye. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag werk ik als pedagogisch medewerker bij de Tough Kids op de groep op de locatie van Sint Petrus.
Als cluster assistent werk ik op maandag- en donderdagochtend en op woensdag de hele dag op het kantoor. Ik ben de cluster assistent van de Super Kids, de Magic Kids, De Sunny Kids, De Big Kids, de Cool Kids, de Top Kids en de Star Kids.
In mijn werk vind ik het belangrijk om samen een omgeving te creëren waar de kinderen spelenderwijs zich kunnen ontwikkelen en de begeleiding en ondersteuning te bieden die ze op dat moment nodig hebben.
Heeft u de vragen over vakanties, studiedagen, ruil- of plusdagen, kunt u mij hierover bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 020-6007738

 

lorraineMijn naam is Lorraine van Heumen. Sinds 1 maart 2021 werk ik dinsdag ochtend en woensdag als cluster assistent op het kantoor. Maandag, dinsdag en donderdag sta ik s ’middags op de groep bij de Sunny Kids. Wat ik vooral leuk vind aan deze baan is de afwisseling. Wanneer je met kinderen werkt is sowieso iedere dag anders! Het is mooi om te kunnen bijdragen aan hun zorg en ontwikkeling. Wanneer de kinderen een leuke dag hebben gehad op de BSO, dan heb ik dat ook.
Ik ben te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-51195520.