Prinses Marijkestraat 1
1111 EH  Diemen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon: (020) 699 40 65
zie ‘Groepen’ voor afberichten

Welkom bij Popeye

org1De Stichting BSO Popeye biedt naschoolse opvang, vakantieopvang en tussen de middagopvang aan kinderen van de basisscholen in Diemen. De jongste kinderen worden zoveel mogelijk dichtbij hun school opgevangen zodat ze na schooltijd onder begeleiding van gediplomeerde pedagogisch medewerkers naar de groepsruimte kunnen lopen. Kinderen die in Diemen Noord op school zitten, worden met een bus of met de Popeye-bakfiets vervoerd of komen op de fiets onder begeleiding van pedagogisch medewerkers 
De oudere kinderen worden samen met leeftijdgenootjes opgevangen in zes verschillende groepsruimtes in Diemen Zuid en Diemen Centrum. Op sommige groepen kunnen kinderen per direct geplaatst worden.

2De organisatie

Popeye is al 26 jaar een vertrouwd begrip voor veel ouders in Diemen. Ze verzorgt sinds 1986 buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd en is sindsdien uitgegroeid tot een organisatie met dertien groepen op zes verschillende locaties. Wij hebben gekozen voor kleinschalige opvanglocaties zodat de kinderen zoveel mogelijk vlakbij hun school opgevangen kunnen worden. Wij werken samen met alle basisscholen in Diemen en onze opvangtijden sluiten goed aan op de verschillende schooltijden. Er is een ruim bezette oudercommissie bij Popeye.

 

Wie, Wat, Waar

heleenMijn naam is Heleen van Kuik. Ik werk met veel plezier als directeur van de Stichting Popeye.
Toen ik in 1993 als coördinator begon bij Popeye waren er nog maar twee groepen, werkten er drie groepsleid(st)ers en werkte ik als enige op kantoor.  Nu zijn we heel wat jaren verder en is Popeye uitgegroeid naar 12 groepen op 6 locaties en werken er meer dan 30 medewerkers.
In principe werk ik op dinsdag, woensdag en vrijdag op kantoor. Op de maandag werk ik thuis voor Popeye. Dat geeft me de kans om één dag per week rustig door te werken aan wat lastigere klussen zoals de begroting voor het volgende jaar of het schrijven van beleidsstukken.
Ik ben erg blij met de fijne medewerkers op de groepen en op kantoor en ik geniet nog elke dag van de grappige opmerkingen van de kinderen, hun fantasie en originaliteit. Dat maakt het werken bij Popeye elke dag weer verrassend en boeiend. Heeft u vragen of opmerkingen over het beleid bij Popeye dan kunt u mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 020-6007730.

 

ritaMijn naam is Rita de Jong en ik ben één van de leidinggevenden bij Stichting Popeye. Ik ben in 1997 begonnen als adjunct-hoofd en daarnaast werkte ik nog een aantal administratie-uren omdat ik graag minimaal drie dagen wil werken. Met het groter worden van Popeye veranderde ook mijn functie. In 2001 werd ik leidinggevende van vier groepen met daarnaast nog de personeelszaken. Op dit moment geef ik leiding aan de pedagogisch medewerkers van de Big & Cool Kids, de Kiddies & Tough Kids en de Whizz & Blits Kids. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag op een prachtige werkplek in ons nieuwe kantoor op de Prinses Marijkestraat. Als het nodig is, vervang ik een collega i.v.m. ziekte of vakantie en ben ik 's middags werkzaam op één van de twaalf groepen.
Ik ben bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar u kunt ook bellen: 020-6007738.

 

anneliesIk ben Annelies van den Boogaard. Sinds de zomer van 2000 werk ik al bij Popeye. Toen ik begon was de 8e groep net geopend en werd ik leidinggevende van de vier groepen in de Prinses Marijkestraat. Inmiddels heb ik bijna alle groepen van Popeye onder mijn hoede gehad. Juist door deze afwisseling heb ik het nog steeds erg naar mijn zin bij Popeye. Momenteel werk ik op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Ik ben bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 020-6007738.

 

Mijn naam is Nena Zajic. Ik werk bij Stichting Popeye als coördinator planning en als pedagogisch medewerker.
Ik vind het belangrijk dat de ouders met een gerust hart naar hun werk (of een andere bezigheid) kunnen gaan omdat ze weten dat hun kinderen veilig en goed opgevangen worden. Wat mijn werk speciaal maakt zijn de kinderen: dankzij hun originaliteit, creativiteit en spontaniteit wacht elke dag een verassing voor mij op Popeye. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen in een liefdevolle omgeving gestimuleerd worden om zich optimaal te ontwikkelen en gelukkig te zijn met zichzelf.
Heeft u vragen over de wachtlijst of plaatsingen dan kun u mij bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 020-6994065
Mijn werkdagen zijn: maandagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag als coördinator planning en op maandagmiddag sta ik op de groep bij de Super Kids.

 

saskiaMijn naam is Saskia Arnst. Ik ben in februari 2002 in dienst gekomen bij Stichting Popeye als personeelsfunctionaris. Sinds juni 2011 doe ik ook de debiteurenadministratie. Ik werk nog steeds met veel plezier bij Popeye doordat kinderen zo leuk zijn en we een fijne samenwerking hebben met collega's onderling. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag de hele dag en op woensdag- en vrijdagochtend.
Als u vragen heeft over betalingen of facturen dan kunt u mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 202-6007730.

 

sannekeMijn naam is Sanneke Hogenes. Ik werk vanaf 1998 bij Popeye. Ik heb jaren lang in Diemen Noord met veel plezier op de groep gewerkt als pedagogisch medewerker. Sinds 2006 werk ik ook op kantoor als secretaresse. Maandag-, dinsdag- en donderdag- ochtend en op vrijdag de hele dag werk ik op kantoor. In de middag werk ik dan bij de Cool Kids samen met Jannie.  Dit is een leuke combinatie met veel afwisseling en ik heb zowel op de groep als op kantoor fijne collega's!

 

dennisMijn naam is Dennis Valk. Ik werk op de woensdagochtend en soms op de vrijdagochtend als vaste vrijwilliger op kantoor. Ik help met het op orde houden van het archief, het kopiëren van folders, de afvalscheiding enzovoort. Kinderen op Popeye herkenen mij aan mijn goocheltrucjes en vragen dan ook regelmatig of ik een muntje of een propje papier kan weg toveren. Als ik daarvoor tijd heb doe ik dat natuurlijk graag.